Met docent Ewald Wagenaar

Agenda cursussen van Horusonline

Met docent Ewald Wagenaar

Agenda cursussen van Horusonline

by admin

De volgende cursussen worden met enige regelmaat door Horusonline verzorgd:

 

1. Van missie naar klant: laat je praktijk swingen.

Een 2-daagse cursus (4 dagdelen) waarin deelnemers leren hun hun eigen persoonlijke en zakelijke missie en visie te vertalen in aansprekende producten die op de beoogde klanten zijn afgestemd. Na de cursus heb je het verhaal van je bedrijf klaar en een concreet plan, compleet met actielijst.

In de 4-dagse versie gaan deelnemers ook 2 dagen oefenen met het verkoopproces: hoe formuleer ik mijn verhaal. Ze oefenen in tweetallen mogelijke verkoopsituaties en -gesprekken. Dit is een verkooptraining voor wie liever iets anders doet, maar weet dat zonder verkoop (‘promotie’) de zaken niet vooruit gaan komen. Dat betekent dat iedereen in deze cursus zich net als de anderen op ‘vreemd’ terrein bevindt.

Deze 2- en 4-daagse cursus is ook geschikt voor zogeheten intrapreneurs, mensen die binnen een bestaand bedrijf als werknemer iets nieuws willen opzetten. Hun vraagstukken zijn als van de entrepreneurs, alleen het vraagstuk van de (interne) draagkracht verschilt.

 

2. Werken met bezieling.

Waarover gaat je werk eigenlijk? En word je er blij van? Die vraag wordt vroeg of laat actueel, zeker voor wie op een kruispunt is gekomen in zijn of haar leven; hoe verder? Dan helpt het om én terug te kijken én daaruit lessen te leren en conclusies te trekken voor de toekomst alvorens nieuwe wegen te onderzoeken, te ontdekken en te betreden. Na deze cursus (4 dagdelen) heb je richting en een goed gevoel daarbij om doelgericht acties te ontplooien. Avondcursus.

 

3. Zelf wervende teksten schrijven of verbeteren.

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat je ‘copywriter’ moet zijn om een goeie wervende teksten te schrijven. Maar je kan veel zelf doen om je teksten op je site, emailings en folders een stuk wervender te maken waarmee je de klant wél bereikt, overtuigt en tot een reactie verleidt. Dagcursus.

 

Belangstelling?

Stuur een mail naar info@horusonline.nl en we houden je op de hoogte wanneer de eerstvolgende gelegenheid is voor de cursus van je keuze.

Top